Tamar Terpstra

God vult de leegte

Elke dag, van het moment dat ze opstaat tot het moment dat ze naar bed gaat, draait het leven van Beverly Gyamfi om het christendom. Beverly is twintig jaar en komt uit Amsterdam-Zuidoost en op het eerste oog leidt ze een heel normaal leven. Zo studeert ze, ze werkt en haar haar vrije tijd spendeert ze samen met haar vriendinnen.

 

Toch maakt iets haar anders dan de gemiddelde leeftijdsgenoot. In elke keuze die ze maakt, en stap die ze zet in haar leven, neemt ze God mee. Ze ziet God als haar redder omdat hij haar in 2013 door een moeilijke tijd heeft gesleept. In dit jaar verloor Beverly haar moeder; ze raakte toen een groot deel van haar leven kwijt. Het lukte niemand om dat gat op te vullen, behalve God.


Beverly is dan ook veel in de kerk te vinden; Voor bijbelstudies, repetities met het kerkkoor en de vaste dienst op de zondagen. 

 

In de onderstaande video zijn meer foto’s te zien en een dieper inkijkje in Beverly haar leven.

Over de Fotograaf

 Ik ben Tamar Terpstra, 22 jaar en ik kom uit Amsterdam. In mijn stad wonen mensen met veel verschillende culturen, achtergronden en religies. Deze veelzijdigheid vind ik het mooist om te fotograferen en dat is terug te zien in mijn expositie. 

Top