Tessa van Veen

Een groene visie: Land van Aine

De beleving van moeder aarde op een duurzame en ecologisch verantwoorde manier: dat is waar Ecodorp Land van Aine voor staat. 

Land van Aine laat ons een alternatieve en voor sommigen nog onbekende manier van leven zien. Het ecodorp is gebouwd op een vervallen industrieterrein in Ter Apel, Groningen. Hier zijn de bewoners druk bezig met het opbouwen van een natuurlijk en collectief leven. Dit doen zij door middel van moestuinen, een voedselbos, duurzame en spirituele workshops en 30 tot 50 kleinschalige ecowoningen. Het dorp biedt ruimte aan samen zijn, samen delen en samen doen. Door minder waarde te hechten aan materialisme en meer aan zelfvoorzienend leven, dragen zij hun steentje bij aan een groenere toekomst. 

De Stoof - waar bewoners van het ecodorp gezamenlijk koken en eten

Tessa van Veen

Mijn naam is Tessa van Veen. Ik ben een 23-jarige student uit het mooie Groningen, maar studeer momenteel Creative Business in Amsterdam. Fotografie is al zolang ik me kan herinneren een prominent deel van mijn leven. Mijn passie uit zich voornamelijk in analoge fotografie en mode/editorial shoots. Gedurende deze minor heb ik ook een grote interesse ontwikkeld voor documentaire fotografie, waarbij één ding centraal staat: de mens.

Top